Hanna Saari
Hanna Saari

Yrittäjä. Tekijä. Vaikuttaja.

Hanna Saari

278
Kokoomus

Eduskuntavaalit 201522.03.2017
Olen Hanna Saari, 48-vuotias palvelualan yrittäjä Kalajoelta ja ensimmäistä kertaa ehdokkaana eduskuntavaaleissa. Hienoa, että olet tullut tänne sivuilleni tutustumaan minuun paremmin sekä ihmisenä ja politiikkona.

Politiikka ei sanana aina herätä hyviä tuntemuksia. Politiikan sisältö on kuitenkin yllättävää ja todella kiinnostavaa, kun sitä pintaa syvemmältä raapaisee. Politiikka on erottamaton osa demokraattisesti toimivaa yhteiskuntaa. Vaikutamme sen avulla omaan arkeemme ja yritämmme tehdä elinympäristöstämme mahdollisimman hyvän mahdollisimman monelle. Toimintaympäristömme ytimessä ovat kuitenkin lait. Ja vauhdilla muuttuvassa maailmassa monet lait vaativat muutosta.

Kokoomus on tekijäpuolue. Tästäkin syystä olen ehdokkaana juuri kokoomuslaisena. Suomi on menestynyt kovalla työllä, ja vain työllä se voi edelleen menestyä. Viime vuosina suurin osa maahamme syntyneistä uusista yrityssektorin työpaikoista on luotu pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Siksi yrittäjyyden edistäminen on parasta hyvinvointipolitiikkaa. Vaikka Suomi on hyvä maa yrittää, on monia asioita vielä tekemättä. Kilpailukykyämme on parannettava ja yrittäjyyden toimintaympäristöä kehitettävä. Tämä tarkoittaa kannustavaa verotusta ja joustoa työmarkkinoilla.

Kulunut hallituskausi ei ole ollut helppo. Kuuden puolueen hallitus ei onnistunut tekemään talouttamme koskevia tärkeitä päätöksiä niin nopeasti kuin olisi ollut tarpeen. Politiikka ei ole toiminut niin kuin sen pitäisi. Tähän on saatava korjausliike. Tehdään se nyt!

Kuka tahansa seuraavissa vaaleissa pärjääkään, niin on hyvä muistaa erään suurmiehen lausuma viisaus:

"Voittajan ongelmat saattavat olla mukavampia ottaa kontolleen kuin häviäjän, mutta yhtään sen helpompia ne eivät ole".

Winston Churchill


Lue Hopealohi 4/15-lehti >
Lue Sinituuli kevät 2015 -lehti >Saa Luottaa